Nyomtató vásárlási tanácsok

 

Milyen nyomtatót vegyek ?


Mire szertnénk használni leginkább ?

Szükségünk van-e színes nyomtatásra, ezt a funkciót vajon mennyire használnánk ki a mindennapok során.CD-t DVD-t szeretnénk-e nyomtatni?  Ha főként fekete-fehérben nyomtatásban gondolkodunk, akkor  egyértelműen egy megbízható lézernyomtató lesz a jó választás, lehetőleg egykellékes kivitelben, ami mindössze annyit jelent, hogy a festékkazetta cseréjén kívül egyéb dolog miatt nem kell rá költeni az üzemeltetés során.

A lézernyomtatók előnyei között az olcsóbb lapköltséget és a nullára redukálható száradási időt említik a leggyakrabban.

A másik fontos szempont az ár. A széles skálán mozgó árpalettán, könnyen találni igen olcsó készüléket is, azonban mindenképpen érdemes körültekintőnek lenni a döntés előtt, és érdeklődni a festékkazetták áráról, vagy azok utántöltésének költségéről is!! Hiába nagyon olcsó egy nyomtató, ha havonta borsos összegekért tudunk csak bele vásárolni tonert, hosszú távon pedig rájövünk, hogy jobb lett volna egy drágább készülék, olcsóbb tintapatron kombináció.
Ha tintasugaras nyomtatóra fáj a fogad és túl sokat nem szeretnéd használni, akkor számolnod kell a tintabeszáradás nyűgével, ha pedig hónapokig hozzá se nyúlsz, akkor a nyomtatófejjel is ugyanez történhet, amit aranyáron cserélnek.


 A lézernyomtatóknál ilyen problémád nem lesz, akár egy évig is állhatnak magányosan, nem fognak beszáradni.
Tintasugaras és lézeres nyomtatóból is léteznek multifunkciós változatok, amelyek közül néhányat scannerrel építettek egybe, melyekkel akár a számítógép bekapcsolása nélkül fénymásolhatsz is.

A legideálisabb megoldás egy színes lézernyomtató, cégeknek ugyanis nem olcsó, sajnos.

 

Fénymásoló , nyomtató bérlés

 

Miért béreljen nyomtatót?

Mert bármikor egy modernebb nyomtatót bérelheti

Mert mindig a legmodernebb technikát használhatja.

Mert megbízható új készüléket kaphat

Mert anyagilag jobban járhat

 

Ez a megoldás is elsősorban a vállalkozások részére lehet előnyös.

patron toner tinta utántöltő olcsón ingyen akció akciós nyomtató lézernyomtató fénymásoló scanner vétel bérlés

NYOMTASSON Ön is ÖTÖDÁRON!